Saturday, 5 November 2011

bila hati dah kata...

hari ni hati padel ni tiba-tiba rasa serasi dengan lagu patriotik ni . padel pun letak la beberapa lagu patriotik kat music player padel . so boleh juga promote kan lagu2 patriotik ni sebab boleh kata ramai antara muda mudi hari ni tak berapa tau dan yang tau pun tak ambil peduli. kita tak perlu la nak tunggu hari merdeka je kan baru nak dengar. bila padel dengar lagu2 ni padel rasa bersyukur la sebab kita ni aman lagi makan pun cukup tak macam setengah negara lain tapi rasa sedih pun ada terutamanya bila dengar lagu warisan anak kecil main api. sangat mendalam maksud dia menusuk kalbu la orang cakap. pada para pembaca blog padel dan orang kat luar sana hargai dan sayangi lah negara kita MALAYSIA. memandangkan esok hari raya kan. rasa korban @aidiladha bukan raya puasa ye ^^ padel ucapkan selamat hari raya aidiladha 

No comments: