Friday, 4 November 2011

follow follow follow !!!


borink petang bie tak tahu nak buat pe padel pun usha sat segmen pencarian blog bawah 500 ramai juga yang join segmen ni setakat ni padel baru follow 15 ja dari list yang ada malam nanti lepas balek kerja padel teruskan usaha nak follow semua blog yang ada kat situ . padel dah intai beberapa blog tadi rasa nya padel la paling sikit follower nya :( tapi takpelah slow2 la kan . bagi padel yang lebih penting padel dapat ilmu baru dan idea baru untuk blog padel ni . berbloggimg sememangnya best ^^

No comments: