Wednesday, 2 November 2011

miz da moment ....

masuk hari ni  dah 2 minggu kerja..penat kot kerja dengan tokey yang sangat 'BAGUS' memang rasa nak patah tulang la..tapi pape pun demi program MINI TUNAS MEKAR  so gagah kan diri gakla keje sini . hari ni padel nak cerita tentang tempat kerje padel bukan yang baru ni tapi yang lama THE GATE CAFE. cafe ni ada 2 cawangan setakat ni 1 dekat kuala kangsar dan lagi 1 di taiping .



ni scene waktu malam dekat kuala ^^


padel kerja sini waktu lepas spm dulu...mula2 rasa biasa ja kerje sini tapi lama2 rasa best rasa macam malas nak berhenti sebab orang yang kerje dekat sini semua baik dan sporting  ^^


yang tepi sekali pakai baju hitam 2 kak fiza ..dia suka marah padel..hahahaha..tapi dia baik :) sekarang ni masih ingat rasa macam nak kena marah lagi dengan dia...hahahaha emmm yang pakai baju pink ni kak mai ..lawa tapi dah berkahwin ;p
emmm kak mai baik dengan padel suka kerja dengan dia tapi sekarang ni jarang jumpa dah :(


yang laki sedang mengarang ayat2 puitis ni pulak chef pjoi @ abg pjoi ...kahwin muda ^^ dia la masak dekat sini selalu kalau ada makanan tak habis dia suruh bawa balik...memang sedap dia masak ^^


yang muka macam amoi ni plak kak nina...dia ni baik lawa lak 2 ^^ tapi sekarang dia tak kerja dah kat cafe 2 jadi assistant lab kt sekolah plak..hot asst lab :D

setakat ni jela padel kongsi kan kisah padel..hope can meet them again..miss the moment ^^

No comments: