Saturday, 5 November 2011

facebook oh facebook



bila dah borink ni blog la jadi pilihan untuk luangkan masa selepas dah tak larat nak berfacebook ni . hari ni padel ada baca paper kosmo tentang facebook. untungla facebook kan asyik dapat nama ja nama padel ni tamau plak keluar dalam paper kan ;p so padel nak kongsi pembacaan padel dengan semua pembaca blog padel tentang santau dan sihir. boleh ke santau melalui facebook??? mestilah boleh sebab ada orang yang dah kena sihir guna gambar kat akaun facebook dia . nama penuh mangsa padel tak tahu tapi lebih dikenali sebagai ira muda lagi baru 22 tahun . untuk penerangan lanjut boleh la klik sini kalau boleh kita cuba private or hide gambar yang tak berapa nak perlu 2 takut jadi macam ira ni . beringat sebelum kena kalau dah kena padan muka..hahahaha..gurau ja ye kalau dah kena jumpa lah pakar jangan nak tangguh-tangguh takut lagi teruk nanti .semoga hidup anda ceria dan dirahmati ALLAH selalu ^^

2 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow,,,follow pakjoe blk

❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ said...

singgah dn follow ^^,